Inchirieri masini in Cluj-Napoca, noi, fara garantie. Cea mai buna oferta de rent a car. Autoturisme de inchiriat fara garantie!

Inchiriaza o masina in Cluj-Napoca fara garantie!

Termeni si conditii

 1. VARSTA SOFERULUI Varsta minima a clientului trebuie sa fie de 21 ani.

 2. PERMISUL DE CONDUCERE AL SOFERULUI Clientul trebuie sa detina un permis national valid emis cu cel putin cu un an inaintea datei de inchiriere.

 3. PASAPORTUL/ CARTEA DE IDENTITATE Pentru inchirierea de masini este absolut obligatorie prezentarea unei Carti de Identitate valide (B.I.) pentru cetateni romani, iar pentru cetateni straini Pasaportul.

 4. PLATA Clientul are obligatia ca pentru autovehiculul pus la dispozitie de catre companie sa plateasca o chirie echivalenta în lei la cursul de schimb al BNR din ziua efectuarii platii. Plata se face in numerar sau prin utilizarea cartilor de credit la preluarea autoturismului.

 5. PERIOADA DE INCHIRIERE
  Perioada minima de inchiriere este de 24 ore.

 6. DEPOZIT
  La inceputul perioadei de inchiriere se solicita clientului un depozit de siguranta care poate fi platit in numerar sau blocat pe cartea de credit. In ziua returnarii autoturismului inchiriat depozitul se restituie integral clientului daca autoturismul se prezinta in aceleasi conditii in care a fost preluat.

 7. TAXE DE LIVRARE / RETURNARE
  a.Taxe de livrare la/de la aeroport
  In cazul in care livrarea si returnarea autoturismului se desfasoara la aeroport, se percepe o taxa suplimentara de 10 €. In intervalul 10.00 pm - 7.00 am taxa este de 20 €.

  b.Locatia de preluare
  In cazul in care nu exista autoturisme disponibile in locatia solicitata, se pot aduce autoturisme din alte locatii, cu plata unor taxe suplimentare care vor fi stabilite in functie de locatie. Aceleasi taxe suplimentare se va stabili si in situatia in care autoturismul se returneaza de catre client in alta locatie decat cea in care a fost preluat.

 8. RETURNAREA MASINII
  Clientul trebuie sa returneze masina la expirarea contractului cu rezervorul plin si cu toate documentele pe care le-a primit odata cu masina. Pentru cantitatea de combustibil care lipseste se va achita contravaloarea sumei de 1€/litru. Daca returnarea autoturismului se face cu intarziere clientul va plati taxe suplimentare.

 9. INCHIRIERILE IN AFARA TARII
  Clientul are dreptul de a folosi masina in afara granitei doar cu permisiunea scrisa a companiei care are dreptul sa schimbe suma ce trebuie achitata pentru inchiriere, in functie de destinatie sau numarul de km efectuati. Clientul nu are dreptul sa foloseasca masina pe teritorii precis specificate ca interzise de catre proprietar. Clientul trebuie sa achite asigurarea de raspundere civila auto in afara tarii (Cartea Verde) doar daca masina este inchiriata pentru rute internationale.

 10. INCALCAREA REGULILOR DE CIRCULATIE
  Clientul este responsabil in totalitate pentru incalcarea regulilor de circulatie, incluzand si amenzi de parcare sau alte taxe.

 11. IN CAZUL PIERDERII
  In cazul in care clientul pierde cheile si/sau documentele masinii, acesta va plati o taxa suplimentara.

 12. IN CAZ DE ACCIDENT
  In cazul in care clientul este aflat sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor nerecomandate, responsabilitatea platii in caz de accident ii revine in intregime.

 13. TERMENI SI CONDITII COMPLETE DE INCHIRIERE
  Toate detaliile legate de conditiile complete de inchiriere vor fi disponibile la biroul de inchirieri, pe formularul redactat al autoturismului care urmeaza sa fie inchiriat. Conditiile prezentate reprezinta reguli generale care se aplica la toate firmele de inchirieri de autoturisme din Romania.